Jeg kjenner jeg blir irritert.

av Dragen  5. september, 2010 at 2:53 pm (drager)

Her om dagen, en fredag, var frøet og såg på fotballkamp der juniorlandslaget spilte. Det var arrangert av fotballgruppen han er med i, og der deltar så nær som alle guttene i klassen. Foreldrene også var med, i alle fall en del av de. Mens vi står og venter på å gå inn så tar en mor ordet.

Hun sier at hun hadde tenkt å invitere til bursdag en dag i neste uke, men den dagen hun hadde planlagt å ha bursdagen på hadde visst en jente i klassen deres alle rede invitert til bursdag på. Hun jenta hadde invitert hele klasse. Moren syns dette var uhørt, det var jo den dagen hun hadde planlagt å bruke! Så spurte hun guttene fra klassen som sto i kø, om de virkelig kunne tenke seg å gå i bursdagen til en jente i klassen. Hun ba dem rett og slett der og da å velge bursdagsselskap de kom til å gå i. Jeg såg mange av guttene ble utilpass, mumlet noe til svar, noen sa ja, noen sa nei, noen sa vet ikke. Jeg sa at invitasjonen fra henne alt var kommet (det var jo fredag, og det var bare rett over helgen datoen for diskusjon var) så kanskje de kunne slå sammen bursdagene? Da blåser hun luft ut nesen, snøft liksom, og sier, nei da får de ta igjen bursdagen rett før jul en gang. Det var no noe hver eneste uke fremover.

Jeg kjente det kokte innvendig, hadde sååå lyst å si at førstemann til mølla osv… Når de er trege med å sende ut invitasjoner, så er det faktisk ikke denne jenta sin feil. Og å stå i fotballkamp- kø og forvente at guttene som er der vil velge  mellom bursdagsselskap, den er for drøy. Om det er slik det skal være, så hadde jeg måttet lage et helvetes oppstyr i fjor da en gutt i klassen, som hadde bursdag i sommerferien, valgte datoen for mitt frø sin bursdag til å holde forsinket bursdagsselskap. Det var surt for han å være i en annen gutts bursdagsselskap når det var hans dag, men slik går det når man er for trege med å sende ut invitasjoner. JEG har ikke tenkt å gjøre samme feilen i år.

Grr, kjenner jeg er opptrekt enda over denne moren som åpent går ut og disser en jente i klassen, og tydelig gir uttrykk for å være misfornøyd med at guttene faktisk kunne tenke seg å gå i hennes selskap i stedet for selskapet denne moren har planlagt men ikke rukket å invitere til.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

3 kommentarer

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. Tilbakesporings-URL

 1. Nymph sier,

  5. september, 2010 at 3:10 pm

  Noen mennesker er sånn desverre… alt er andres feil og de forventer at alle skal gå etter deres pipe! Forstår godt at du ble irritert jeg!
  *********************************************************************************************
  Er ikke ofte jeg irriterer meg over folk, men denne gangen her så fikk jeg rett og slett hakeslepp. Greit nok å lufte problemstillingen litt, men det å vise så klar negativ holdning til at jenta hadde invitert guttene på MORENS planlagte dag, ja det syns jeg var laaaangt over streken.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. tuttilutt sier,

  5. september, 2010 at 3:28 pm

  For ei hurpe! Min sønn hadde ikke fått velge selv engang, for jeg hadde bestemt at han skulle til jenta som inviterte i tide og antagelig har mer vettuge foresatte.
  Jeg hadde vært like forbanna som deg!
  *********************************************************************************************
  Han hadde nok fått valgt selv, sønnen min, men jeg hadde nok snakka litt rundt dette. Vi hadde jo en lang prat da hans bursdag ble kapra av en annen i klassen som hadde bursdag i sommerferien. Men voksne burde vite bedre enn å oppføre seg slik som henne her i alle fall. Bra det ikke er bare jeg som reagerer.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. Lilly Craft sier,

  5. september, 2010 at 5:07 pm

  Barnslig kjærring
  *******************************************************************************************
  Ja ikke sant? Men hun fikk ikke kuppa dagen til frøet i alle fall :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00