Gatas kattedame.

av Dragen  20. november, 2010 at 8:46 pm (drager)

Kan vel bare konstatere en ting, en ting jeg fra før visste: jeg er ikke noe for distanseforhold. Har vært på date ett annet sted i Norge, data en som jeg på papiret kunne ane at burde være en perfekt matc for meg. Jeg var der en helg og han her helga etter… og jeg holdt på å tørne gal!!

Første helga var det kos, hyggelig, mye å prate om osv osv. Hyggelig kar, trivelig å være sammen med. Så ordna han det slik at han kom hit helga etterpå, noe som ble avgjort rimelig fort. Merka det ble litt mye da han var her. Og forsto det var feil når jeg lørdagskvelden jubla over at han la seg 12 og jeg ikke var trøtt. Endelig noen timer for seg selv.

Jeg har lært to ting om meg selv: jeg må nok loses sakte men sikkert inn i ett forhold, det der “hele helga flere helger på rad” greiene får meg til å tilte… har nok levd for lenge alene til å stupe inn i ett tilnærmet likt samboerforhold på en to tre…Ser nok også i det fjerne at jeg er ett glimrende emne for å bli gatas “kattedame”.  Og så har jeg lært at det nok ikke er helt bra å vindusshoppe etter det som jeg anser som kompatibelt med hvordan jeg er… det rundt en person kan være så perfekt det bare vil, men det hjelper lite når ikkje kjemien slår til. Som fornuftsekteskap kanskje, men ikke et forhold basert på følelser.

Sååååååååååh.. er en smule i vilrede nå på hvordan jeg skal forholde meg videre til både ene og andre. Sukk, får satse på at lynet slår ned på Rema 1000 og at jeg finner han over frysedisken.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00