2011…sukk…

av Dragen  6. januar, 2011 at 7:53 pm (drager)

… og jeg som trodde på fresh start og nye blanke ark.

En venninne og jeg satt å prata her i romjula, og vi snakka om meg og min situasjon. Menn kom da så klart opp, og jeg sa at jeg trives egentlig veldig godt med meg selv, og trengte på mange vis ikke en mann. På andre siden hadde det vært fryktelig kos å ha en å snakke med om kveldene, en å dele hverdagen med osv… Jeg sa at jeg trivdes på mange vis slik jeg hadde det nå, men….

Etter denne samtalen leter hun opp en kar på fjasboka som hun kjenner, og som hun mente på var en flott kar. Jeg ble trigga av bildene og det hun sa, og dermed sendte hun han en melding om eventuell blinddate. Han svarte ja, og det ble til at vi møttes lillenyttårsaften på blinddate. Hjertet mitt galopperte da jeg såg han, det kribla her og der, og jeg fikk håp: endelig en som trigger!!!!

Vi snakka hele kvelden, vi kyssa litt, og han bad meg med hjem. Nå har det seg slik at det går dårlig med ferger i romjula, og jeg måtte hjem da både juletre og lys sto på, så hjem måtte jeg, og siste gikk halv to, ergo måtte jeg dra halv ett for å nå ferga. Irritert langt inn i hjerterota var jeg, for at jeg ikke slukket alt før jeg dro.Vi utvekslet tlfnr, msn og la hverandre til på fjasboka. Alt var såre vell og jeg svevde på rosa sky. Vi avtalte at han skulle komme på besøk noen timer nyttårsaftenen..gjett hvem som gleda seg.

Nyttårsaftenen kom, og nesten gikk, før jeg fikk sms med han om at han ikke kunne komme. Han kom ikke fra. Han ville veldig gjerne holde kontakten når han dro på sjøen over nyttår for 10 uker. Meldingen var skrevet på en litt flørtete måte, uten at jeg her vil gjengi den, og jeg svarte noe flørtende tilbake. .. og stille ble det.

Det var stille helt til i kveld. Da fikk jeg melding på fjasboka. Da takker han for en flott kveld, men han syns det ble “feil” å starte noe med meg siden han egentlig hadde en han holdt på å bli par med. De hadde kjent hverandre noen måneder, men hadde gjort det “slutt” nå fordi  han skulle være så lenge borte. Slik han såg det så var de fortsatt på vei til å kunne bli kjærester. Han sa at han kanskje ikke burde dratt på blinddate, men han gjorde det, syns det var litt tøft da dette er noe han vanligvis ikke ville gjort osv…

What?!! Hva i alle dager skal han på blinddate da?

Han fikk ikke sett så mye som ett bilde, fikk ikke vite navent mitt en gang før han takka ja. Vi dro på date, han sa ikke noe, han ba om tlf nr, msn og fjasbok, og vi kyssa og han inviterte meg med hjem. Nå er jeg egentlig bare veldig glad for at jeg ikke ble med han hjem.

Men denne planen skulle liksom være idiotsikker siden det ikke var jeg som plukka fyren. Jeg har tendert til å velge svært dårlige kjærsteemner, og hun som plukka bruker være en god menneskekjenner. Vel, not this time, darling. Eller så er det min dårlige aura som har påvirket henne negativt da hun kontakta fyren.

Bah, 2011 starta ikke så bra som håpet tilsa, og om starten legger grunnlaget for resten av året, så kan jeg bare legge menn på hylla for dette året også.

SÅ slik er det fatt i 2011: allerede snusa på en dårlig kar (bombe!), en venninne vil spleise meg med en kar som er i separasjon, og jeg får småkribling i magen av en jeg har kontakt med via jobben. Altså, ingen god start på året. I tillegg så har jeg fått spørsmål om å lage barn med en kar jeg har kjent i noen år, forsøkt å date tre ganger, og hver gang jeg åpner opp og gir meg hen til å stole på han, så svikter han big time.Har ikke gått lenger enn til kyss med han, men interessen har han klart å få opp hos meg.  Men jeg går IKKE den veien igjen, selv om barn frister. Vet jeg aldri vil være trygg på den karen.

Jah, så var det bare å sparke igang 2011, samme porsedyre som ifjor (skål! )

Sukk…

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. Tilbakesporings-URL

 1. Erta-Berta sier,

  19. februar, 2011 at 10:26 am

  Halloooo. Er du her..?
  Stakk innom og legger igjen en Bursdagshilsen.
  Gratulere med dagen din.
  Måtte den bli fin. :)
  *******************************************************************************************
  HAAAAAAAAAAAAAAAAALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
  Tusen takk, det ble en strålende helg og bursdag. Fikk blomster med frøet og alle ting :D

  Ja jeg er her, men på andre bloggen. Er sykt stille ang menn for tiden og det er det denne bloggen har blitt å handle om. Jeg har rett og slett ikke tid til menn. Trasig men sant, men men, kanskje det ikke gjør noe med min flaks når det gjelder menn. Har lite energi til å blogge her og der siden jeg studerer vedsiden av jobb. Men jeg tror dragen bare er i en liten dvale, kommer nok sterkere tilbake om litt. Klem til deg :D og veldig kos å få en kommentar på bloggen her også. Klem igjen :D

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00